BodyArt - Den dekorerade människokroppen


MetodSom gammal målare och illustratör använder jag helst pensel när jag bemålar mina modeller.

Jag använder vattenlösligt teatersmink, vilket ger god täckning, det torkar fort och kladdar inte av sig särskilt mycket, och är lätt att tvätta av.

Jag målar så gott som uteslutande på helnakna modeller, eftersom det ger det bästa resultatet såväl konstnärligt som tekniskt. Det ger dessutom den bästa effekten i ett socialt sammanhang.

Calle målar

Jag kan måla färdigt före ett evenemang, så att modellerna bara är där, eller så kan jag också göra själva kroppsmålandet till en show i sig. Det brukar vara oerhört effektfullt att åskådare får se själva processen i målandet. Så har jag gjort för Rosenthal och Versace, och det var mycket uppskattat.


Färger på bordet


Specifikationer:

Jag ställer vissa krav på dig som kund för att komma och måla.
Jag använder som regel enbart professionella modeller, och kräver å modellernas vägnar då i gengäld ett professionellt tillmötesgånde från kund. Modellerna skall ha bra betalt (enl. överenskommelse med kund), slippa att frysa, och bli respektfullt bemötta.
Om lokalen är kall eller dragig måste det finnas någon värmekälla där modellerna skall vara, som t.ex. infravärme.
Om målandet skall ske offentligt behövs ett podium, eller särskild plats för modeller och konstnär (minst 2-3 kvadratmeter), samt ett mindre bord för färger, vatten och penslar.
Det måste finnas ett omklädningsrum till modellerna, och det måste finnas en dusch, gärna försedd med tvål, shampoo, handdukar.

För större evenemang kan jag även ordna fram fler konstnärer och fler modeller, och som gammal teaterman, regissör m.m. kan jag även stå för den konstnärliga produktionen och helhetsdesignen av ett evenemang.

Intro | Metod | Galleri | Kunder | Kontakta mig! | Länkar
Index | In English
Gudomlig Njutning - kärlekskurs för par